Waarom hortensiawinkel

Waarom Hortensiawinkel.nl

Snelle levering

Bij alle artikelen in onze winkel staat een indicatieve levertijd aangegeven. De populairste artikelen uit ons assortiment heeft u binnen twee werkdagen in huis. U kunt er ook voor kiezen om bestelde artikelen zelf af te halen bij ons afhaalcentrum in Nieuwkuijk.

Wij verzenden onze artikelen met de volgende vervoerders:
Achteraf betalen

Koop nu - betaal pas over 14 dagen!
Als u kiest voor een betaalmethode van Klarna ontvangt u altijd eerst het artikel thuis en heeft u 14 dagen de tijd om te betalen.

U kunt bij ons betalen met de volgende betaalopties:

                   


Veilig bestellen

Voor Hortensiawinkel.nl is veiligheid erg belangrijk en wij behandelen uw gegevens dan ook strikt vertrouwelijk.

Pagina's met belangrijke en vertrouwelijke informatie worden met gecertificeerde SSL verbindingen (het Secure Socket Layer - Protocol) tot stand gebracht. Het protocol maakt gebruik van een beveiligde verbinding tussen de browser en een secure internet server. Daarnaast wordt het bericht gecodeerd waardoor de gegevens voor derden niet zichtbaar zijn. Door het gebruik van het SSL - protocol wordt het risico dat gegevens worden onderschept wanneer ze over het internet worden verstuurd drastisch verminderd.

  Keurmerk 'Klasse shop' bij beslist.nl  


Recht van retour

U heeft het recht om binnen 14 dagen zonder opgave van redenen de overeenkomst te herroepen. De herroepingstermijn verstrijkt 14 dagen na de dag waarop u of een door u aangewezen derde, die niet de vervoerder is, het goed fysiek in bezit krijgt. Voor meer informatie kunt u onze Algemene Voorwaarden pagina raadplegen.


Klantenservice

De klantenservice van Hortensiawinkel.nl helpt u graag bij uw vragen. U kunt ons zowel per mail als telefonisch bereiken. U vind onze contactgegevens op de contactpagina.